Maatwerk toerweken winter - Wat & voor wie

Tijdens de wintermaanden hebben wij voor u verschillende programma's in de vorm van maatwerk .

IJswatervalklimmen

In tegenstelling tot wat de meeste denken, is dit een discipline die voor werkelijk iedereen is weggelegd. Door onze vernuftige methodologische aanpak, leert iedereen snel thuis in het werken met stijgijzers en ijspikkels. De rest is dan kinderspel. In geen enkele andere klimdiscipline vorderen deelnemers zo snel als bij het ijswatervalklimmen. Neem gerust de proef op de som. Naar het programma.

Off piste ski in Chamonix, Tignes, La Grave, ...

Dat Chamonix één van de Mekka's van het buitenpiste skiën is moeten we u niet meer vertellen. De afdaling van de beroemde Vallée Blanche is opgenomen is in het programma en dat zal je zeker verheugen. Een week off-piste plezier aan de voet van de Mont Blanc.
In Espace Killy, het skigebied rond Val D'Isère en Tignes niet één beroemde afdaling maar een (sneeuw)zee van buitenpiste mogelijkheden. Of heb je liever de off-piste hotspot La Grave met Les Deux Alpes in de tuin ? Je zegt het ons maar. We passen ons graag aan. Naar het programma.

Skitoeren

Op ski's bergwandelingen en beklimmingen maken is al een stukje van het skitoeren. Je krijgt echter één uitdagende bonus namelijk de ongelofelijke skiafdaling. Je moet er iets voor over hebben, maar je krijgt er veel voor terug. Laat ons maar horen waar je naartoe wil. Wij zorgen voor de rest. Naar het programma.