Namaste alpine school - Wat meer uitleg

Opleiding tot zelfstandig bergsporter

Gedreven amateuralpinisten kunnen in onze Namaste Alpine School een degelijke scholing volgen die hen opleidt tot zelfstandig alpinist, en dit in de brede zin van het woord. Zowat alle bergsportdisciplines staan op het programma. Zelf verantwoordelijk zijn voor je eigen beslissingen, doorzicht krijgen in het soms wispelturige bergmilieu, op autonome manier met je partner klimmen. Het is een inspirerende gedachte die met een gepaste opleiding kan leiden tot veilige bergsportbeoefening.
 

Toegewijde lesgevers

“Berggidsen zijn de professoren van de bergsport” zegt Geert, onze bedrijfsstrateeg. Hun opleiding is de hoogste die je wereldwijd kunt halen en situeert zich zowel op technisch als op didactisch niveau. Neem daarbij nog de liefde voor het lesgeven, dan zijn de Namaste gidsen te omschrijven als een team van toegewijde lesgevers die u de knepen van het vak graag aanleren.

Individueel, in groep en maatwerk

Bij meerdere disciplines hebben we vaste data waar je individueel kan op inschrijven. Er snel bijzijn is de boodschap. Zo krijg je meer zekerheid dat je erbij bent.
Daarnaast zien heel wat geïnteresseerden de positieve meerwaarde in van maatwerk.
Wat dacht je van

  • Een intensieve opleiding met minder deelnemers per gids zodat je leerproces optimaler en sneller loopt - misschien iets duurder maar wel zoveel meer waar voor je geld.
  • Of misschien een opleiding met een optimaal aantal deelnemers wat de prijs juist aardig kan laten zakken - jullie doen een deeltje van de inschrijvingsadministratie en krijgen er een mooie prijs voor in de plaats.
  • Of je zoekt een opleiding die start vanuit de voorkennis die je elders al verwierf.
  • Of je hebt wat meer tijd en je wil die toch zo intensief en prijsbewust invullen.
  • Of je hebt nog geen materiaal, geen nood, Wij leveren het allemaal voor een kleine meerprijs zodat je geen zotte kosten in het onbekende hoeft te maken.
  • Of je wil zeker zijn van de begeleiding door een hoog opgeleide UIAGM berggids - bij Namaste ben je daar 100% zeker van.
  • Of je wil een opleiding op een ander moment dan voorzien in onze planning.

De meerwaarde van ons maatwerk is zo groot dat Namaste al jarenlang, veel meer maatwerk levert dan programma's met individuele inschrijvingen.
Bij Namaste zien we je niet als het zoveelste nummer in de uniform lopende stage.
Als experten in maatwerk passen wij met plezier programma, inhoud en datum aan jullie wensen en mogelijkheden aan.
Dat maatwerk niet duur moet zijn bewijzen onze prijzen.
Je vindt ze op de pagina's van de programma's zelf door het blokje MAATWERK/GROEPEN aan te klikken.
Neem vrijblijvend contact op voor meer info.