Bergsport voor gezinnen - Wat & voor Wie

Combinatie van fun en natuur, ontdekking en verwondering. Samen met het gezin de bergen in. Natuurlijk kan het. Het is bij Berggidsenbureau Namaste al jaren een topper. Sinds onze eerste familievakantie in 2005, hebben al heel wat gezinnen kunnen genieten van gevarieerde en fungerichte actieve programma’s die zowel voor de kinderen als voor ouders, grootouders, peters en meters interessant, pakkend en vernieuwend zijn. Afwisseling is de sleutel tot succes van de programma’s bij de jongsten, uitdaging is het kernwoord bij de ouderen. We ontwikkelden verschillende programma’s voor 3 leeftijdscategorieën met telkens aangepaste klemtonen.

Aangepast

Met de jongste kinderen verblijven we twee dagen in de berghut. De andere dagen zijn we vanuit de vallei met verschillende activiteiten actief. Met de wat oudere trekken we van hut naar hut en brengt elke dag wat nieuws en opwindends. Namaste heeft volgende aangepaste gezinsprogramma's:

Maatwerk

Naast onze vaste programma’s zijn we ook sterk in maatwerk.
Wanneer je zelf met je gezin of enkele bekende families een bepaald project voor ogen hebt, of je wil een bestaand programma laten doorgaan op een eigen moment, lees dan even de groepsvoorwaarden en neem dan gerust met ons contact op.
Namaste staat niet voor niets voor ‘Bergen op maat’ en dit geldt ook voor de allerkleinsten.