Overnachtingen

Tijdens de programma's slapen wij boven in de bergen in berghutten. Voor elk programma berekenen wij deze kosten, samen met die van eventueel te nemen kabelbanen en taxi's. Je vindt deze kosten terug onder het budget van het programma. Het verblijf in het dal is niet begrepen in de prijs van het programma of de budgetprijs.
Dat heeft zo zijn voordeel voor u als deelnemer. Namaste geeft u graag de volledige vrijheid om een verblijf naar keuze uit te kiezen. Iedereen kan zo in het dal een comfortklasse naar wens kiezen. Deze keuze kan een mooi extra betekenen voor uw vakantie.
Je vindt op de infofiche van het programma van uw keuze, meer gegevens over hotels, campings, gîtes,... in de omgeving van de activiteit. Met deze informatie volstaat meestal een eenvoudig telefoontje of mailtje, om je verblijf naar keuze zelf te reserveren. Vergeet dit echter niet.

Getest en goedgevonden

De vermelde plaatsen zijn overnachtinggelegenheden waar onze deelnemers in het verleden erg tevreden waren en waar je soms ook korting krijgt wanneer je meldt dat je een Namaste programma volgt. Zo heb je wat zekerheid over de opgegeven plaatsen. Daarnaast vind je altijd wat links naar plaatselijke toerismesites waarop verblijfplaatsen gemakkelijk vindbaar zijn.