Huur materiaal

Voor alle gewone zomerprogramma's in het hooggebergte heb je, als persoonlijke technische materialen, volgende items nodig (tenzij anders vermeld): klimgordel, helm, stijgijzers met antibot (crampons), sneeuwpikkel (piolet) en een hoofdlamp (frontaallamp). Deze materialen kan je bij Namaste huren. Namaste gebruikt uitsluitend kwaliteitsvolle materialen met veiligheidslabel. Je kan ze huren tegen onderstaande prijzen. De materialen zijn ter plaatse, dat maakt het voor u eenvoudig.

NAMASTE Materialen 5 dagen 6 dagen 7 dagen
Klimgordel € 10 € 12 € 14
Helm € 8 € 10 € 12
Stijgijzers met antibot € 20 € 25 € 30
Sneeuwpikkel € 10 € 12 € 14
Hoofdlamp met batterij € 5 € 6 € 7

Daarnaast heb je voor heel wat alpine stages stijgijzervaste bergschoenen nodig. Opgelet, deze mogen voor de meeste programma's niet stijgijzervriendelijk zijn (type C schoen), maar moeten echt stijgijzervast zijn (= type D schoen). Voor programma's in het Mont Blanc massief kunnen bergschoenen via Namaste gehuurd worden in een plaatselijke bergsportzaak (geldt dus alleen voor programma's in het Mont Blanc massief). De onderstaande prijzen zijn van de zomer 2021.

BERGSCHOENEN 5 dagen 6 dagen 7 dagen
Stijgijzervaste bergschoenen € 49 € 58 € 65

Wil je materiaal huren, klik dan op volgende link : RESERVATIE MATERIAAL. Je stuurt het ons zo snel mogelijk terug. Wij reserveren de door u gewenste materialen. De betaling gebeurt op de informatiebijeenkomst.