Karl Wouters uit Humbeek en Karl Craps uir Herent (juni 2014)

Karl Wouters uit Humbeek en Karl Craps uir Herent (juni 2014)

De beide Karl's moesten hun objectief "Mont Blanc" laten rusten omdat de sneeuwomstandigheden het niet toelieten om naar de top te gaan. Spijtig want fysiek hadden zij geen van beiden een probleem. Onze berggids Lars klom met hen als speciale voorbereiding de Gran Paradiso (4061m) en zij eindigden in schoonheid met de Arête des Cosmiques (moeilijkheidsgraad assez dificile op ongeveer 3800m en dus een topper voor twee bergneofieten). Wij begrijpen uiteraard hun ontgoocheling dat zij niet konden doorstoten tot de top maar zij hadden wel de goede spirit om een Mont Blanc programma aan te pakken. Lees hun ervaring.

"Door slechte weersomstandigheden hebben wij een heel mooi alternatief gekregen. Met een heel goede gids is dit perfect verlopen en in een goede sfeer!
Zeker voor herhaling vatbaar."
Karl Wouters

"Zelfs al hebben we de top niet gehaald (door het weer), de activiteiten die we wel hebben kunnen uitvoeren, samen met de omgeving, maken dat deze reis zeker de moeite waard geweest is. Ik kom vroeg of laat zeker nog eens terug voor een tweede poging. "
Karl Craps