Namaste - dé maatwerkspecialist voor bergsport

Maatwerk en programma's voor bestaande groepjes

Berggidsenbureau NAMASTE MOUNTAINGUIDES ontpopt zich al vele jaren tot dé specialist in maatwerk bij bergsportactiviteiten. Naast de programma’s die op vaste tijdstippen doorgaan, willen wij u graag helpen bij de verwezenlijking van uw eigen ideeën.
Uw inspiratie en creativiteit kunnen aan de basis liggen van een realiseerbare uitdaging. Wij helpen u graag bij de vormgeving en de verwezenlijking van uw avontuurlijke wensdroom.

Vormen van maatwerk

MAATWERK BIJ BESTAANDE PROGRAMMA'S
Wanneer één van onze programma volledig naar wens is, kunnen wij dit voor bestaande groepjes laten doorgaan op een gepaste datum. De prijzen die hiervoor gelden vind je bij elk programma onder het menublokje MAATWERK/GROEPEN.

AANPASSEN VAN BESTAANDE PROGRAMMA'S
Soms kunnen kleine wijzigingen een bestaand programma perfect laten aansluiten aan de verwachtingen. Die aanpassingen kunnen van allerlei soort zijn, nl. een wat langer programma of net wat minder dagen, een andere beklimming, een intensere mix van techniek en beklimmingen, ... Laat het ons gerust weten.

VOLLEDIG MAATWERK
Je hebt iets totaal anders op het oog dan datgene wat je op onze site vindt? In dat geval werken wij programma's uit naar jullie wensen.

GROEPJES EN PRIVE BEGELEIDING
Maatwerk kan voor bestaande groepjes maar uiteraard ook voor bergsporters die met hun privé gids beklimmingen willen maken.

KEUZE VAN JE EIGEN NAMASTE GIDS
Je was al met één van onze gidsen op stap en dit was je prima meegevallen. Bij elk maatwerk kan je kiezen voor je gids naar keuze uit ons berggidsenteam, uiteraard zolang we nog die mogelijkheid hebben.

Prijs

Uw maatwerk hoeft echt niet duurder te zijn dan soortgelijke activiteiten uit het vast programma. De prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers. Meer nog, aangezien je zelf voor deelnemers zorgt kunnen wij je aangename prijzen aanbieden.

Voorwaarden van maatwerk en groepsinschrijvingen

IDEE ACHTER DE WERKWIJZE
In elke individuele inschrijving zit een bepaalde administratiekost. Elk inschrijvingsdossier moet immers afzonderlijk opgevolgd worden.
Door het zelf samenstellen van een groepje en het volgen van een bepaalde manier van werken kan je de individuele inschrijvingsprijs voor iedereen van de groep laten zakken of je programma naar keuze laten doorgaan onder de meest gunstige voorwaarden.

IN DE PRAKTIJK
De verantwoordelijke van een groepje neemt eerst contact op met het Namaste secretariaat om een programma en een datum af te spreken.
Na goedkeuring doet de verantwoordelijke één inschrijving en één betaling voor heel de groep. Wij hebben zo maar één dossier op te volgen. Jullie krijgen daarvoor de voordelige voorwaarden.

BUDGET
Bij elk programma hoort een budget dat je zelf naar het programma meebrengt en waarmee je de persoonlijke kosten van berghutten, kabelbanen en eventuele taxitransfers mee betaald. Ook bij maatwerk of bij een groepsinschrijving blijft dit budget extra mee te brengen.
Je vindt het budget op elke programmapagina onder het menublokje PRAKTISCH.

OPGELET
Personen die nadien de groep vervoegen, vallen niet meer onder de speciale groepsprijzen. Zij kunnen nog mee maar betalen een individuele inschrijving.