Wedstrijdreglement 20 jaar berggidsenbureau NAMASTE

Artikel 1

De internetwedstrijd 20-jaar Berggidsenbureau NAMASTE wordt georganiseerd door Namaste. Namaste werkt voor dit opzet samen met een aantal vooraanstaande partners uit de uutdoorwereld die toeleveraar zijn van heel wat mooie prijzen. Namaste is eindverantwoordelijke van de wedstrijd.

Artikel 2

Volgende prijzen zijn te winnen Hoofdprijs:
 • Een Namaste weekprogramma “Argentera & Monviso” van 5 tem. 9 september 2011 dat begeleid wordt door Jan Vanhees.
Andere prijzen
 • Een weekend (2 overnachtingen) voor 6 personen in een vakantiewoning aan de Ourthe in Coblain Fairon, aangeboden door “The Outsider”.
 • Drie rugzakken uit de Roc serie, aangeboden door “Haglöfs”.
 • Twee paar outdoor wandelschoenen, aangeboden door “Five Ten”.
 • Een paar stijgijzers, aangeboden door “Black Diamond”.
 • Een sneeuwpikkel, aangeboden door “Grivel”.
 • Een oersterke vakantie reiszak van The North Face, aangeboden door “De Berghut”.
 • Een aankoopbon van 100 euro bij “Avventura” in Gent.
 • Twee 10-beurtenkaarten voor trainingsbeurten van “GO FIT Mechelen”.
 • Een touw speciaal gemaakt voor gletsjertochten, aangeboden door “BEAL”.
 • Een Vaude rugzak van het type Gallery Air 30+5, aangeboden door “Base Camp”.
 • Een aankoopbon van € 75 bij “TraXs” in Hasselt.
 • Een aankoopbon van € 75 bij “Kariboe” in Leuven.
 • Een all round rugzakje Deuter Freeride, aangeboden door “Geckos” uit Alken.
 • Een aankoopbon van € 60 bij “Trekking Buitensport” in Aalst.
 • Drie boeken of een aankoopbon van € 60 bij “K2” in Antwerpen.
 • Twee Gecko fleeces van Jack Wolfskin, aangeboden door “Horizon Buitensport in Sint-Niklaas.

Artikel 3

De prijs is persoonlijk, niet overdraagbaar en kan in geen geval worden geruild, ook niet tegen een geldwaarde of andere goederen. Prijzen worden of verstuurd naar het adres van de deelnemer of zullen beschikbaar zijn bij één van de deelnemende partners.

Artikel 4

Iedereen die beschikt over een e-mail adres kan deelnemen voor zover deze deelneming gebeurt op de website van www.namaste-mountainguides.com. Ieder fysiek persoon mag één maal deelnemen. Enkel de deelnemer is verantwoordelijk voor de gegevens die aan de organisator worden verstrekt. De organisator behoudt zich het recht voor om de correctheid van de gegevens na te gaan. Onjuist ingebrachte e-mailadressen of onjuiste woonadressen worden als ongeldige inzendingen bepaald. Medewerkers of gidsen van Namaste zijn uitgesloten van deelname.

Verloop van de wedstrijd.

De wedstrijd vindt exclusief plaats op www.namaste-mountainguides.com. en loopt van 1 tem. 31 maart 2011. Op het einde van de wedstrijd, op 1 april 2011 om 0.01 uur, worden uitsluitend de deelnemers in aanmerking genomen die de vragen correct beantwoord hebben of van wie de antwoorden de correcte oplossing het dichtst benaderen. Bij meerdere correct ingevulde formulieren beslist de oplossing van de schiftingsvraag de volgorde van de winnaars.

Artikel 5

De winnaars van de wedstrijd aanvaarden onvoorwaardelijk dat het adres van hun domicilie evenals hun telefoonnummer gebruikt kan worden voor zowel het identificeren van de winnaars als voor een eventuele publicatie van hun familienaam, voornaam en woonplaats. De winnaars aanvaarden dat hen geen enkel ander recht kan worden toegekend dan de overhandiging van de prijs.

Artikel 6

Slechts één prijs kan worden toegekend per familie die onder hetzelfde dak woont. Meervoudige deelname van één enkele speler door het gebruik van verschillende e-mailadressen, verschillende identiteiten of elke andere list, leidt automatisch en zonder voorafgaande waarschuwing tot de uitsluiting van de deelnemer van de wedstrijd. Geen enkele klacht zal hierover worden ontvangen.

Artikel 7

Deelnemers verklaren zich akkoord dat hun toegestuurde gegevens door Namaste mogen gebruikt worden om hen te informeren in het kader van de werking van berggidsenbureau Namaste.

Artikel 8

Door deelname aan de wedstrijd verklaart de deelnemer zich akkoord met het wedstrijdreglement.

Artikel 9

Als de wedstrijd door overmacht en/of enige andere terechte oorzaak wordt geannuleerd of uitgesteld, kan de organisator in geen geval verantwoordelijk worden gesteld. De organisator kan uiteraard niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig technisch probleem. Bovendien behoudt de organisator zich het recht voor om de wedstrijd te verlengen of te wijzigen en/of het wedstrijdreglement te wijzigen, zelfs als de wedstrijd al is begonnen, online is gezet of is geëindigd, en dit zonder voorafgaande motivering noch waarschuwing en met onmiddellijke ingang vanaf het ogenblik van de wijziging. De organisator kan hiervoor niet verantwoordelijk worden gesteld en er kan van de organisator onder geen enkele voorwaarde een compensatie worden geëist. Elke deelnemer aanvaardt de wijziging door deelname aan de wedstrijd.