Inschrijvingen Mont Blanc via Normaalroute 2017. DRINGEND !!!

Inschrijvingen Mont Blanc via Normaalroute 2017. DRINGEND !!!

De Mont Blanc in 2017 beklimmen via de Franse Normaalroute = dringend beslissen en inschrijven !!!

Enkele feiten

  • De Gouter hut is de drukst bezette hut van de Alpen. Reserveren is altijd een huzarenstukje, zelfs voor ons als berggidsen.
  • Op 8 maart kunnen erkende berggidsen de eerste reservaties voor volgende zomer in orde brengen voor de REFUGE DU GOUTER. Per zomerdag worden op dat moment slechts een beperkt aantal plaatsen van de hut vrijgegeven.
  • Ervaring leert ons dat op minimum van tijd al deze plaatsen weg zijn.
  • Een tweede reservatiegolf kan voor erkende berggidsen op 20 maart. Ook dan zal alles snel uitverkocht zijn.
  • Amateurklimmers kunnen pas later inschrijven.
  • Nadien moet je geluk hebben met de data en wordt inschrijven niet meer zo gemakkelijk wanneer je als individu wil deelnemen aan een geplande groepsreis. De datum van de beklimming tijdens zo'n groepsreis ligt immers vast.

SPRING DUS UIT JE SLOFFEN EN BESLIS WANNEER JE ER NOG WIL BIJ ZIJN !!!

Hoe heb ik zekerheid dat het programma waarop ik inschrijf ook zal doorgaan ?

Voor MAATWERK / GROEPSINSCHRIJVINGEN

  • Je schrijft samen met één of meerdere partners in voor een maatwerkprogramma op eigen datum en je doet dit VOOR 6 MAART (betaling op onze rekening). Wij nemen je dan onmiddellijk op in onze reservatieprocedure en doen het nodige. Je hebt zo een grote zekerheid dat alles kan verlopen als gepland.

​Voor INDIVIDUELE INSCHRIJVINGEN

  • Je schrijft je VOOR 6 MAART als individu in (betaling op onze rekening) bij één van de hieronder vermelde programma's. We hebben hiervoor al enkele deelnemers en kunnen zo het groepje wellicht nog tijdig volledig maken.

Kan ik op soortgelijke programma's ook nog op andere periodes van de zomer inschrijven ?

Dat kan uiteraard wanneer je zelf beschikt over een minimum aantal deelnemers zodat we onmiddellijk de hut kunnen reserveren.

Als individu inschrijven voor de programma's Mont Blanc PRESTIGE, Mont Blanc PURE en Mont Blanc ENERGETIC en Mont Blanc EXCLUSIVE is een minder groot probleem. We hebben hiervoor slechts 2 deelnemers nodig om het programma te laten doorgaan en kunnen die wellicht nog vinden.

Voor de andere programma's zal het wellicht niet meer zo gemakkelijk want

  • ofwel zijn deze programma's nu al volzet en beginnen we aan een nieuwe extra groep,
  • ​ofwel zijn er op dit moment nog geen kandidaten die zich aangemeld hebben en zal het moeilijker worden om nog het gewenste aantal deelnemers te vinden.

Neem voor je wenst in te schrijven daarom altijd vooraf met ons contact op zodat wij je degelijk kunnen briefen wat de mogelijkheden zijn.​

Ik ben al ingeschreven. Moet ik nog iets doen ?

Wij zullen je snel aanschrijven om de som, die voor de reservatie van de hutten nodig is, op onze rekening over te maken. Reageer hier onmiddellijk op aub. zodat wij het nodige kunnen doen.

Wij wensen iedereen een succesrijke klim toe.

Het Namaste Mountainguides berggidsenteam.