Informatieavonden voor deelnemers 2014

Informatieavonden voor deelnemers 2014

De zomermaanden naderen met rasse schreden. Tijd om deelnemers te informeren. Bij Namaste Mountainguides gaan we graag uit van de stelling, "een goed geïnformeerde bergsporter is een tevreden deelnemer" en dat heeft zo zijn redenen. Vooreerst is bergsport een wereld in constante beweging. De opwarming van de aarde, verhoogde zomertemperaturen, gewijzigde beklimmingen, ... Daarnaast maken materiaal en vooral kledij een snelle en doortastende evolutie door en kan je beter niet zomaar eender welk kledingstuk op een efficiënte manier met elkaar combineren. Namaste Mountainguides biedt haar deelnemers dan ook graag een gratis clinic aan over materiaal en kledij. Met deze informatie kunnen jullie nadien de meest geschikte keuzes maken. WIJ RADEN DEZE INFOAVOND STERK AAN !!!

Wie en wat

De informatieavonden richten zich uitsluitend tot ingeschreven deelnemers. Wat zijn onze doelstellingen
    1. U als deelnemer degelijk informeren over - te voorziene technische materialen als stijgijzers, klimgordel, helm, sneeuwpikkel en frontaallamp - gepaste kledij voor het programma dat je volgt - efficiënte en energierijke dranken en tochtvoeding. 2. U in contact brengen met andere deelnemers uit het programma zodat eventuele regelingen kunnen getroffen worden rond carpoolen en gezamenlijke verblijf in het dal. 3. Alles regelen met betrekking tot de eventueel te huren materialen. Zo winnen we kostbare tijd ter plaatse omdat deze administratieve noodzakelijkheden al achter de rug zijn.

Wanneer

- woensdag 28 mei voor iedereen die een toerweekprogramma volgt - donderdag 5 juni voor iedereen die een opleiding of een Mont Blanc programma volgt Telkens om 19.30u in Sportcentrum DE MIESTER, Bergstraat 10 in 3360 Bierbeek (bij Leuven). Je hebt er een ruime parking en indien gewenst kan je net voor de start nog even wat eten in de Taverne. Yvette en Jan zullen je graag verwelkomen.

Ik kan niet, de datum past niet.

Kan je niet aanwezig zijn op de gepaste datum. Geen nood. Je mag altijd komen opdagen op de andere datum. Je mist dan wel het contact met de andere deelnemers (wij kunnen hun gegevens uiteraard wel doorgeven) maar je bent dan wel goed op de hoogte om degelijk voorbereid je bergsportvakantie aan te vatten. Laat het ons gewoon weten aub.

Huur technische materialen en eventueel bergschoenen

Namaste verhuurt kwaliteitsvolle technische materialen die je nodig hebt voor je programma. Het gaat dan over een klimgordel en klimhelm, een sneeuwpikkel en stijgijzers of een hoofdlamp. Wil je meer informatie en prijzen, dan vind je die via deze link Naast deze materialen kan je ook, voor alle programma's die hun vertrek hebben in Chamonix, bergschoenen huren. Info en prijzen van de te huren bergschoenen onder deze link. Ben je zeker van wat je nodig hebt dan kan je de bestelling al doen via onze site. De betaling doe je op de infoavond. (opgelet, de prijs van de schoenen is die van vorig jaar, wij kregen de nieuwe prijzen nog niet toegestuurd. Er kan dus een kleine wijziging zijn maar die zullen we weten op de infoavond zelf). Ben je niet zeker of het materiaal dat je hebt kan dienen, dan reserveer je nog niets. Je brengt de materialen (of kledingsstukken) mee naar de infoavond en je kan daar nog beslissen wat je zal huren. OPGELET : WIJ VRAGEN OM ALLE BETALINGEN TE REGELEN OP DE INFOAVOND !!! Bij de start van de programma's zullen dikwijls meerdere programma's samen starten. Wanneer we ter plaatse alle betalingen nog moeten regelen dan verliezen we veel nutteloze en kostbare tijd van het programma zelf. Breng de centen cash mee aub. We hebben geen betaalterminal en in de directe buurt is geen bank waar je snel kan gaan pinnen. Dank voor jullie begrip. Het komt jullie allemaal ten goede bij de start van het programma. Tot binnenkort. Het Namasteteam.