Namaste - dé maatwerkspecialist voor bergsport

Maatwerk en programma's voor bestaande groepjes

Berggidsenbureau NAMASTE MOUNTAINGUIDES ontpopt zich al vele jaren tot dé specialist in maatwerk bij bergsportactiviteiten. Naast de programma’s die op vaste tijdstippen doorgaan, willen wij u graag helpen bij de verwezenlijking van uw eigen ideeën.
Uw inspiratie en creativiteit kunnen aan de basis liggen van een realiseerbare uitdaging. Wij helpen u graag bij de vormgeving en de verwezenlijking van uw avontuurlijke wensdroom.

Vormen van maatwerk

MAATWERK BIJ BESTAANDE PROGRAMMA'S
Wanneer één van onze programma volledig naar wens is, kunnen wij dit voor bestaande groepjes laten doorgaan op een gepaste datum. De prijzen die hiervoor gelden vind je bij elk programma onder het menu MAATWERK/GROEPEN.

AANPASSEN VAN BESTAANDE PROGRAMMA'S
Soms kunnen kleine wijzigingen een bestaand programma perfect laten aansluiten aan de verwachtingen. Die aanpassingen kunnen van allerlei soort zijn, nl. een wat langer programma of net wat minder dagen, een andere beklimming, een intensere mix van techniek en beklimmingen, ... Laat het ons gerust weten.

VOLLEDIG MAATWERK
Je hebt iets totaal anders op het oog dan datgene wat je op onze site vindt? In dat geval werken wij met plezier programma's uit met beklimmingen naar jullie wensen.

GROEPJES EN INDIVIDUELE BERGSPORTERS
Maatwerk kan voor bestaande groepjes maar uiteraard ook voor bergsporters die met hun individuele gids beklimmingen willen maken.

KEUZE GIDS
Je was al met één van onze gidsen op stap en dit was je prima meegevallen. Bij elk maatwerk kan je kiezen voor je gids naar keuze uit ons berggidsenteam, uiteraard zolang we nog die mogelijkheid hebben.

Prijs

Uw maatwerk hoeft echt niet duurder te zijn dan soortgelijke activiteiten uit het vast programma, alles is sterk afhankelijk van het aantal deelnemers. Meer nog, aangezien jullie zelf voor de deelnemers zorgen kunnen wij u dikwijls aangename prijzen aanbieden.

Voorwaarden van maatwerk en groepsinschrijvingen

IDEE ACHTER DE WERKWIJZE
In elke individuele inschrijving zit een bepaald deel administratiekosten vervat. Elk inschrijvingsdossier moet immers afzonderlijk opgevolgd worden.
Door het zelf samenstellen van een groepje en het volgen van een bepaalde manier van werken kan je de individuele inschrijvingsprijs voor iedereen van de groep laten zakken of je programma naar keuze laten doorgaan onder de meest gunstige voorwaarden.

IN DE PRAKTIJK
De verantwoordelijke van een groepje neemt eerst contact op met het Namaste secretariaat om een programma en een datum af te spreken.
Na goedkeuring doet de verantwoordelijke één inschrijving en één betaling voor heel de groep. Wij hebben zo maar één dossier op te volgen en jullie krijgen de meest voordelige voorwaarden.

Opgelet
Personen die nadien, de al bestaande inschrijving vervoegen, vallen niet meer onder de speciale prijsafspraken en betalen de prijs van een individuele inschrijving of een meerprijs.